VELKOMMEN TIL E/F Heimdalshave

Alle med interesse for vores ejendom kan se en række informationer om både ejendommen og foreningen her på hjemmesiden.

Hjemmesiden er tænkt som en fordel for beboerne og bestyrelsen i foreningen, da man kan læse alle relevante informationer, nyheder, regler mv. kan læses her, samt at hjemmesiden kan benyttes som kommunikationskanal mellem bestyrelsen og beboerne. Der er bestyrelsens håb, at beboerne jævnligt lægger vejen omkring hjemmesiden for at skimme for nyheder mv.

Hjemmesiden vedligeholdes som udgangspunkt af ejerforeningens bestyrelse. Hvis der bor en ildsjæl i foreningen som har lyst og tid til at give en hånd med til udviklingen og vedligeholdelsen må I gerne kontakte bestyrelsen.

Vi håber du bliver glad for hjemmesiden og finder den værdiskabende og brugbar.

Venlig hilsen
Bestyrelsen

NYHEDER

11-09-2017

Generalforsamling 5. oktober kl. 19

Vil du have indflydelse på, hvordan vores bygning vedligeholdes, eller har du gode forslag til fokusområder for ejerforeningen? Kom og få din stemme hørt til generalforsamlingen 5. oktober kl. 19.00, hvor vi blandt andet skal stemme om nye vedtægter!

21-02-2017

P-afgift pr 1. marts

Parkerer du eller dine gæster bil i nærheden af Heimdalshave? Så skal I fra 1. marts have penge op af lommen. Læs mere her.

 

29-01-2016

Nye hjemmeside

Velkommen til foreningens nye hjemmeside 

 

Heimdalshave har nu fået en ny hjemmeside med opdateret information om ejerforeningen.

 

Hjemmesiden indeholder en lang række praktiske informationer om ejerforeningen og ejendommen. Man kan finde alt fra referater fra generalforsamlinger og bestyrelsesmøder, til kontaktinformation for vicevært, håndværkere og ejendomsadministration, samt naturligvis Heimdalshaves bestyrelse.

Se alle nyheder